English   Spanish   French   German   Hungarian
Guatemala
image galleries

shots from Guatemala

2003.03 - Atitlán-tó

Képek az Atitlán-tóról és a környező településekről, hagyományos ruhába öltözött indián férfiakról és nőkről Panajachel-ben, Solola-ban és Santiago de Atitlan-ban. Ellátogatunk többek között a piacra, az iskola udvarra, megnézzük, ahogy egy idősebb férfi a templomtéren különböző hangszereken játszik. Ezen kivül egy pár fotón a ruhák anyagát és mintáját is szemügyre vehetjük.

2003.03 - Tikál

A fényképsorozat az ősi maja főváros templomait és romjait mutatja be. A hely különlegessége, hogy mélyen az esőerdő közepén található, ezzel a látogató Közép-Amerikában egyedülálló élményben részesül. A romok között járva találkozhatunk majmokkal, színes trópusi madarakkal, és ha szerencsénk van, akár még ragadozó főemlőst is láthatunk. Néhány további képen az Itza-tavat és a szomszédos EL Remate települést ismerhetjük meg.

2003.03 - Guatemala-város

Utcaképek, forgalom, járókelők, piac, boltosok és egy vendéglő konyhája.

2003.03 - Antigua és a Pacaya-vulkán

Az ország régi kolóniális stílusban épült fővárosa az utcákkal és templomokkal. Fotók egy katolikus körmenetről, majd a Pacaya-vulkán meghódítása embertpróbáló körülmények közt.Copyright© 2002-2011 Jan Csernoch (a.k.a. Jean, Csernoch János)