A bemutatott fotók megvásárlásaJogdíjak

A honlapon bemutatott fotók jogdíjmentesek. Ez azt jelenti, hogy megvásárlásuk esetén a vásárló mennyiségi és minőségi kötöttségek nélkül felhasználhatja azokat, ide értve a sajtót, webet, csomagolást és reklámozást. A vásárló azonban nem rendelkezik a viszonteladás jogávával, ahhoz előzetes konzultáció szükséges.

A képek mérete

A fotók 3-6 megapixeles méretűek, ami 1600x1200 pixeltől 3008x2000-es méretet jelent. Ezek a dimenziók 300 DPI esetén 135x100 és 255x170 milliméteres nyomtatott képet adnak. A maximális képméret ezek alapján 1-4 megabájt jó minőségű JPEG formátum esetében és 6-17 megabájt TIFF állományoknál a kép méretétől és tartalmától függően, a megrendelő igénye szerint.

Fizetés

A díjszabás a fizetés módjától és a megrendelt fényképek számától függ. Online fizetés esetén az árakat USA dollárban adjuk meg az angol verzióban látható módon. Banki átutalásnál fotónként egységesen 5000 Ft+ÁFA-t számolunk, amit számla postázása illetve egyéb adminisztrációs igények (pl. szerződés) esetén megállapodás szerint további egyszeri költség terhel. Kérjük vásárlás előtt egyeztessen és elküldjük a fizetés pontos részleteit. Amennyiben nagyobb mennyiségű fényképet vásárolna, kérjük a részleteket szintén levélben egyeztesse.

Szállítás

A fájlokat mérettől és mennyiségtől függően letöltésre alkalmas webhelyen bocsátjuk a rendelkezésére. Kis méretű fotókat levélhez csatolt állomány formájában is megkaphatja kívánság szerint. Nagy rendelések esetén vagy a megrendelő külön kívánságára a fényképeket CD-re vagy DVD-re másoljuk és postán továbbítjuk.

Copyright© 2002- Jan Csernoch (a.k.a. Jean, Csernoch JŠnos)